Originaltillbehör och reservdelar till dina Elitfönster

Elitfönster Komfort

En bekvämare vardag med Elitfönster Komfort

Få koll på ditt hem med Elitfönster-appen.

Elitfönster Komfort är vår nya produktfamilj med uppkopplade produkter. Med Komfort-sortimentet kan du enkelt se vilka fönster och dörrar som är öppna, styra eluttag och kontrollera ditt inomhusklimat. Riktigt bekvämt blir det när du automatiserar och schemalägger med hjälp av dina uppkopplade produkter. Du kan exempelvis tända och släcka lampor vid bestämda tider eller se till att radion alltid går igång på morgonen.

Låt dina fönster och dörrar kommunicera

Med hjälp av våra fönster- och dörrhandtag och vår magnetstrip kan de se till att alla dina fönster, dörrar och även garageportar berättar för dig när de öppnas och när de stängs. De kan också tala om för dig när de varit öppna en viss tid. Så slipper du att någonsin igen fundera på om du stängde och låste altandörren, eller vilka fönster som står öppna när det börjar regna

Teknik som förenklar

Gemensamt för produkterna inom Elitfönster Komfort är att de innehåller ett litet chip som gör att de kan prata med Elitfönster Komfort Box. Boxen är hubben bland produkterna, den håller koll på vad som händer var och skickar sedan informationen till din Elitfönster-app (som finns tillgänglig till iOS och Android).

Samtliga produkter i Elitfönster Komfort nyttjar Z-Wave Plus för att kommunicera med varandra och dig. Z-Wave är ett standardiserat protokoll framtaget för ändamålet.

Installation

Installationen av samtliga produkter är mycket enkel och du guidas genom alla steg i Elitfönster-appen. Appen finns till smartphones och surfplattor med iOS och Android.

Ladda ner apparna här:

Produkterna

Handtag Visar i Elitfönsters app om fönster/altandörren är stängd eller öppen. Kan också varna när de varit öppna för länge. Modeller finns för vrid- och sidhängda fönster, med eller utan lås samt till altandörr. 
Magnetstrip Har samma funktion som handtagen men kan monteras på fönster och dörrar från alla tillverkare. Kan t.ex. användas till ytterdörren och garageporten. 
Klimatsensor Övervakar ditt inomhusklimat. Med klimatsensorn kan du i Elitfönsters app se temperatur och luftfuktighet. 
Väggkontakt Med väggkontakten kan du styra dina eluttag via Elitfönsters app. Du kan slå på och av strömmen på vägguttagen var du än befinner dig. Du kan också skapa scheman som automatiskt slår på och av strömmen i vägguttagen. 
Box Fungerar som hubben bland dina Elitfönster Komfort produkter. Handtagen, magnetstripen, väggkontakterna och klimatsensorn skickar data till boxen som sedan vidareberfodrar allt till din Elitfönster-app. 

Se alla produkter inom Elitfönster Komfort

Till Smarta hem