Originaltillbehör och reservdelar till dina Elitfönster

Laddar...

Plissé, Crush

660,00 kr

Nyhet! Klassisk plisségardin som uppdaterats med nya Crush-väven. Den moderna väven har en lätt struktur och mild pärlemorglans, som ger ett behagligt ljusgenomsläpp och gör solskyddet till en stilren inredningsdetalj. Måttbeställd plissé med diskret, stilren kasset för en skräddarsydd passform på dina fönster och altandörrar. Modellen kan tillverkas i Bredd: 250 - 2000 mm, Höjd: 100 - 2300 mm.

Artikelnr: K1231640101
Leveranstid: 6-8 arbetsdagar
Välj storlek
Färg
Reglagesida *
  • Höger

  • Vänster

Styrskena *
  • Nej

  • Ja


Nyheten Plissé Crush är en klassisk plisségardin som uppdaterats med den nya väven Crush, med lätt struktur och ett diskret pärlemoskimmer. Plisségardinen är ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som blivit mycket populärt i moderna hem. Den stilrena designen gör att plissén i många fönster kan ersätta gardiner och med Crush-väven får du en smakfull inredningdetalj med dovt ljusgenomsläpp.

Vår klassiska plissémodell har ett dragsnöre som används för att dra upp och fälla ner gardinen. Plisséns kassett i överkant har en nätt design som ger ett integrerat helhetsintryck och gör att den går nära glaset. När plisségardinen är nerfälld hålls den på plats med diskreta magneter som fästes i fönstrets nederkant.

Alla plisségardiner från Elitfönster håller en hög kvalitet och måttanpassas efter just dina fönster - för en skräddarsydd passform. Vi specialtillverkar alltid dina plisséer på beställning.

Anpassning & tillval

  • Du väljer själv Reglagesida höger eller vänster, för att avgöra vilken sida plisséns dragsnöre ska sitta på. Plissén ej är vändbar.
  • Till den här modellen kan du välja Styrskenor som tillval. Plissén löper då i diskreta skenor på var sida och hålls därmed på plats även om fönstret eller altandörren står öppet. Styrskenan hjälper även till att hindra ljus att komma in på sidan av plisségardinen. Sidskenorna monteras på bågens eller karmens sidor.

Mätguide för plisségardiner:

Det är enkelt att mäta för dina nya plisséer! Vi rekommenderar att montera dina solskydd på fönstrets båge och det enda du behöver veta då är glasets mått. Mät det synliga fönsterglasets höjd och bredd och ange det i milimeter.

Obs! Har du ett fönster med vertikala glasdelande poster? För att montera solskyddet på bågen beställer du en plissé till varje del, som om de vore flera fönster. Du mäter då varje dels glas separat. Du kan även välja att montera solskyddet på karmen; då mäter du istället från karm till karm (insida).

Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här:
Till mätguiden
Vävtyp Crush - enkelväv med struktur och pärlemo
Plissémodell Plissé
Ljusgenomsläpp Medel till Högt ljusgenomsläpp (Semi-transparent)
Höjd 100 - 2300 mm
Bredd 250 - 2000 mm
Uppfyller standard EN13120, Invändiga solskydd - Funktions- och säkerhetskrav
Reglage Dragsnöre
Material Aluminium
Färg Vit NCS S 0502-Y (Överlist och underlist)
Garanti 3 år

Klicka på länkarna för att ladda ner dokumenten

Montage och Skötselråd
Montageanvisning, Plissé

Montageanvisning för plissé

Produktdokument
Produktblad, Plissé

Produktblad för plisséKunder som köpte denna köpte också: