Laddar...

Plissé TopDown, Standard

Pris från

855,00 kr

Innovativ plisségardin med 2-vägsjustering och enkel väv. Måttbeställd för en perfekt passform på dina fönster och altandörrar. Finns i flera färger. Semi-transparent. Kan tillverkas i Bredd: 200-1500 mm, Höjd: 200-2300 mm.

Artikelnr: K1231646101
Leveranstid: 8-10 arbetsdagar
Välj storlek
Bredd
Höjd
Färgval
Färgval över- och underlist
  • Vit

  • Silver

  • Svart


Plissé TopDown Standard

Plissé TopDown Standard är en innovativ, måttbeställd plisségardin med enkel väv.

TopDown-plissén har fördelen att den kan ställas i valfri position på fönstret eller altandörren. Du kan dra den uppifrån och ner som vanligt. Eller så kan du dra den nerifrån och upp. Eller ställa den fritt på mitten av glasrutan. Maximal anpassningsbarhet för att matcha dina behov, oavsett om det är för sol- eller insynsskydd.
Tack vare sin design har Plissé TopDown inte heller någon löshängande draglina. Istället har modellen två spända linor i varje sida och regleras enkelt med handtag i över- och nederkant. Avsaknaden av löshängande lina gör TopDown till ett säkrare alternativ för hem med barn eller husdjur.
Plissé TopDown har en diskret design och monteras på ett sätt som gör att den går nära glaset - för ett mycket stilrent, integrerat helhetsintryck.

Fördelarna med plissé

Plisségardinen är ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som blivit mycket populärt i moderna hem. Den minimalistiska designen gör att plissén kan ersätta gardiner i många fönster och den ger ett behagligt, mjukt ljus i rummet. Alla plisségardiner från Elitfönster håller en hög kvalitet och måttanpassas efter just dina fönster för en skräddarsydd passform. Vi specialtillverkar alltid dina plisséer på beställning.

Produkten följer den nya Europeiska standarden (EN13120) som sätter krav på säkerhet och funktion på invändiga solskydd.

Beställ kulörprover till plissé

Väven i Plissé TopDown Standard går att beställa i flera olika kulörer, medan övriga detaljer är vita. Är du osäker på vilken färg du ska välja på dina plisségardiner? Beställ färgprover och se vad som passar just ditt hem. Du hittar dem här:

Till kulörprover

Mätguide för plisségardiner

Det är enkelt att mäta för dina nya plisséer! Det enda du behöver är glasets mått. Mät det synliga fönsterglasets höjd och bredd i milimeter.

Har du ett fönster med vertikala glasdelande poster beställer du en plissé till varje del, som om de vore flera fönster. Du mäter då varje dels glas separat.

  • Maxbredd: 1500 mm
  • Maxhöjd: 2300 mm
  • Minbredd: 200 mm
  • Minhöjd: 100 mm
Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.
Till mätguiden
Vävtyp Standard - Slät enkelväv
Plissémodell Plissé TopDown
Ljusgenomsläpp Semi-transparent
Produkttyp Plissé
Material Aluminium
Färg Vit NCS S 0502-Y (Överlist och underlist)
Garanti 2 år

Passar till:

Passar till fönster och fönsterdörrar från Elitfönster Original, Elitfönster Vision och Elitfönster Harmoni.

Klicka på länkarna för att ladda ner dokumenten

Montage och Skötselråd
Monteringsanvisning, TopDown

Monteringsanvisningen för Plissé TopDown

Produktdokument
Produktblad, TopDown

Produktblad för Plissé TopDownKunder som köpte denna köpte också: