Om oss

I vår webbshop hittar du tillbehör och reservdelar som är enkla att montera och passar dina fönster perfekt. Vi fokuserar på att leverera produkter av hög kvalité som du kan ha glädje av år efter år. Oavsett var du bor och vilka förutsättningar ditt hem har. 

Om Elitfönster

Vi har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Det sitter ett Elitfönster i varje hörn av vårt avlånga land, från norr till söder, från slott till koja. Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

Idag erbjuder vi fönster och fönsterdörrar för allt mellan ensligt belägna småhus till stora byggprojekt. Det är alltid våra kunders behov som styr vår utveckling, både vad gäller produkter och organisation. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Majoriteten av våra produkter säljs i Sverige genom ett rikstäckande nät av ca 400 kunniga byggfackhandlare och genom en egen säljkår.

We are Inwido

Inwido är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna.  Med över 200 års erfarenhet är vi fokuserade på alltid förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet.