Om oss

I vår webbutik hittar du tillbehör och reservdelar som är enkla att montera och passar dina fönster perfekt. Vi fokuserar på att leverera produkter av hög kvalité som du kan ha glädje av år efter år. Oavsett var du bor och vilka förutsättningar ditt hem har. 

Om Elitfönster

Vi har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Det sitter ett Elitfönster i varje hörn av vårt avlånga land, från norr till söder, från slott till koja. Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

Idag erbjuder vi fönster och fönsterdörrar för allt mellan ensligt belägna småhus till stora byggprojekt. Det är alltid våra kunders behov som styr vår utveckling, både vad gäller produkter och organisation. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Majoriteten av våra produkter säljs i Sverige genom ett rikstäckande nät av ca 400 kunniga byggfackhandlare och genom en egen säljkår.

Elitfönster AB grundades 1924 och har ca 1000 anställda. Elitfönster är sedan 2004 en del av börsnoterade Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett naturligt hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Under 2018 omsatte Inwido 6,7 miljarder kronor och hade en operationell EBITA-marginal på 9,9 procent. Totalt finns cirka 4 500 anställda i koncernen, som har verksamheter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike.