Laddar...

Myggnät Fönster

Pris från

1.894,00 kr

Myggnät för fönster. Håll myggen ute med ett diskret, måttanpassat och lättmonterat insäktsnät. Obs! Om du har ett fönster med en ventil gäller myggnät förberett för ventil, den säljs endast via våra återförsäljare i butik.

Artikelnr: K1231700111
Leveranstid: 8-10 arbetsdagar
Välj storlek
Bredd

Höjd

Om du ska ha ett karmmonterat tillbehör såsom ett myggnät så mäter du fönstrets bredd och höjd i millimeter ända fram till innerkant karm (ytterkant båge). Vi adderar sedan i efterhand 64 mm på bredd samt höjd på det måttet du får ut av denna mätning. Vi lägger till 64 mm (32 mm runt om) för att myggnätet skall kunna monteras på karmen. Det behöver därför finnas minst 32 mm yta på invändig karm för att montera myggnätet

myggnät_guide

Håll mygg, flugor och andra insekter ute med ett diskret, måttanpassat och lättmonterat myggnät (insektsnät). Ett effektivt men stilrent sätt att kunna njuta av den friska luften, även under myggsäsongen. Äntligen kan du lämna fönstret på glänt utan att störas av insekter.

Nätet är tillverkat i grå, plastad glasfiber som är både tålig och smutsavvisande. Nätet löper lätt i sidoskenor och sitter stadigt på plats. Kassetten är vit och levereras klar för montering på fönsterkarmen.

Du monterar enkelt själv myggnätet på insidan av utåtgående fönster. Eftersom myggnätet sitter på karmen går det bra att kombinera myggnät med solskydd som sitter på fönsterbågen. 

Obs! Om du har ett fönster med en ventil gäller myggnät förberett för ventil, den säljs endast via våra återförsäljare i butik. 

Finn din närmsta butik här https://www.elitfonster.se/#retailer

Du får alltid 3 års garanti på mekanismen i myggnätet.

Mätguide för myggnät:

Myggnät är ett karmmonterat fönstertillbehör. Därför mäter du fönstrets bredd och höjd (millimeter) från innerkant till innerkant av karmen (ytterkant båge).
Bra att veta: Vi kommer sedan lägga till 64 mm på bredd och höjd innan produktion. Detta är för att myggnätet ska gå att fästa på karmen. Du ska normalt inte ta hänsyn till detta när du mäter.

Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.

Till mätguiden

Montering Ej kompatibel med fönster med ventil
Produkttyp Myggnät
Material Aluminium
Färg Vit RAL 9010 (Överlist och sidoskenor )
Garanti 2 år

Klicka på länkarna för att ladda ner dokumenten

Montage och Skötselråd
Montageanvisning, Myggnät till fönster

Montageanvisning för myggnät till fönster

Produktdokument
Produktblad, Myggnät

Produktblad för myggnätKunder som köpte denna köpte också: