Laddar...

Plissé, Duo Ljustät

Pris från

776,00 kr

Klassisk plisségardin med mörkläggande, dubbel väv (Duo). Måttbeställd med diskret, stilren kassett för en skräddarsydd passform på fönster och altandörrar. Finns i flera färger. Kan tillverkas i Bredd: 250-2000 mm, Höjd: 100-2300 mm.

Artikelnr: K1231640101
Leveranstid: 8-10 arbetsdagar
Välj storlek
Bredd
Höjd
Färgval
Färgval över- och underlist + reglage
  • Vit

  • Svart

  • Silver

Reglagesida *
  • Höger

  • Vänster


Plisségardinen är ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som blivit mycket populärt i moderna hem. Plissé Duo Ljustät är en klassisk, måttbeställd plisségardin med helt ljustät, dubbel väv (Duo). Duo-väven har en innovativ konstruktion med horisontella kanaler och dubbelt tyg. I det ljustäta utförandet är kanalerna även laminerade på insidan med en ljustät folie, som helt stänger ute ljus och skyddar mot insyn. Plissé Duo Ljustät är mörkläggande och fungerar utmärkt i till exempel sovrummet.

Till den här modellen rekommenderar vi att välja styrskenor som tillval. Plissén löper då i diskreta skenor på var sida och hålls därmed på plats även om fönstret eller altandörren står öppet. Styrskenan hjälper även till att hindra ljus att komma in på sidan av plisségardinen. Sidskenorna monteras på bågens eller karmens sidor. 

Plisséns kassett i överkant har en nätt design som ger ett stilrent, integrerat helhetsintryck och gör att den går nära glaset. När plisségardinen är nerfälld hålls den på plats med diskreta magneter som fästes i fönstrets nederkant.

Alla plisségardiner från Elitfönster håller en hög kvalitet och måttanpassas efter just dina fönster för en skräddarsydd passform. Vi specialtillverkar alltid dina plisséer på beställning.

Produkten följer den nya Europeiska standarden (EN13120) som sätter krav på säkerhet och funktion på invändiga solskydd.

Välj reglagesida höger eller vänster då plissén ej är vändbar.

Den dubbla väven i Plissé Duo Ljustät går att beställa i flera olika kulörer, medan övriga detaljer är vita.

Beställ kulörprover till plissé

Är du osäker på vilken färg du ska välja på dina plisségardiner? Beställ färgprover och se vad som passar just ditt hem. Du hittar dem här:

Till kulörprover

Mätguide för plisségardiner:

Det är enkelt att mäta för dina nya plisséer! Det enda du behöver är glasets mått. Mät det synliga fönsterglasets höjd och bredd i milimeter.

Har du ett fönster med vertikala glasdelande poster beställer du en plissé till varje del, som om de vore flera fönster. Du mäter då varje dels glas separat.

  • Maxbredd: 2000 mm
  • Maxhöjd: 2300 mm
  • Minbredd: 250 mm
  • Minhöjd: 100 mm
Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.
Till mätguiden
Vävtyp Duo Ljustät - Dubbel, mörkläggande väv
Plissémodell Plissé
Ljusgenomsläpp Mörkläggande
Bredd 250 - 2000 mm
Höjd 100 - 2300 mm
Produkttyp Plissé
Material Aluminium
Färg Vit NCS S 0502-Y (Överlist och underlist)
Garanti 2 år

Klicka på länkarna för att ladda ner dokumenten

Montage och Skötselråd
Montageanvisning, Plissé

Montageanvisning för plissé

Produktdokument
Produktblad, Plissé

Produktblad för plisséKunder som köpte denna köpte också: