Reservdelar med 3-5 arbetsdagar leveranstid!

Mätguiden
Kunskapsbanken
Retur
Laddar...

Plissé Standard

637,00 kr

Klassisk plisségardin med enkel väv. Måttbeställd med diskret, stilren kasset för en skräddarsydd passform på fönster och altandörrar. Finns i flera färger. Kan tillverkas i Bredd: 250-2000 mm, Höjd: 100-2300 mm.

Artikelnr: K1231640101
Leveranstid: 10-12 arbetsdagar
Välj storlek
Färgval
Reglagesida *
  • Höger

  • Vänster

Styrskena *
  • Nej

  • Ja


Plissé Standard är en klassisk plisségardin med enkel väv som ger visst sol- och insynsskydd. Plisségardinen är ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som blivit mycket populärt i moderna hem. Den minimalistiska designen gör att plissén kan ersätta gardiner i många fönster och ger ett behagligt, mjukt ljus i rummet.

Plisséns kassett i överkant har en nätt design som ger ett stilrent, integrerat helhetsintryck och gör att den går nära glaset. När plisségardinen är nerfälld hålls den på plats med diskreta magneter som fästes i fönstrets nederkant.

Alla plisségardiner från Elitfönster håller en hög kvalitet och måttanpassas efter just dina fönster för en skräddarsydd passform. Vi specialtillverkar alltid dina plisséer på beställning.

Produkten följer den nya Europeiska standarden (EN13120) som sätter krav på säkerhet och funktion på invändiga solskydd.

Välj reglagesida höger eller vänster då plissén ej är vändbar.

Till den här modellen kan du välja styrskenor som tillval. Plissén löper då i diskreta skenor på var sida och hålls därmed på plats även om fönstret eller altandörren står öppet. Styrskenan hjälper även till att hindra ljus att komma in på sidan av plisségardinen. Sidskenorna monteras på bågens eller karmens sidor. 

Väven i Plissé Standard går att beställa i flera olika kulörer, medan övriga detaljer är vita.

Beställ kulörprover till plissé

Är du osäker på vilken färg du ska välja på dina plisségardiner? Beställ färgprover och se vad som passar just ditt hem. Du hittar dem här:

Till kulörprover

Mätguide för plisségardiner:

Det är enkelt att mäta för dina nya plisséer! Det enda du behöver är glasets mått. Mät det synliga fönsterglasets höjd och bredd i milimeter.

Har du ett fönster med vertikala glasdelande poster beställer du en plissé till varje del, som om de vore flera fönster. Du mäter då varje dels glas separat.

  • Maxbredd: 2000 mm
  • Maxhöjd: 2300 mm
  • Minbredd: 250 mm
  • Minhöjd: 100 mm
Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.
Till mätguiden
Plissétyg Enkelt
Plissémodell Plissé
Produkttyp Plissé
Material Aluminium
Färg Överlist och underlist vit NCS S 0502-Y
Garanti 3 år

Klicka på länkarna för att ladda ner dokumenten

Montage och Skötselråd
Montageanvisning, Plissé

Montageanvisning för plissé

Produktdokument
Produktblad, Plissé

Produktblad för plisséKunder som köpte denna köpte också

Kunskapsbanken