Originaltillbehör och reservdelar till dina Elitfönster

Laddar...

Plissé TopDown, Duo Ljustät

728,00 kr

Innovativ plisségardin med 2-vägsjustering och mörkläggande, dubbel väv (Duo). Måttbeställd för en perfekt passform på dina fönster och altandörrar. Finns i flera färger. Kan tillverkas i Bredd: 200-1500 mm, Höjd: 100-2300 mm.

Artikelnr: K1231646101
Leveranstid: 10-12 arbetsdagar
Välj storlek
Färgval

Plissé TopDown Duo Ljustät

Plissé TopDown Duo Ljustät är en innovativ, måttbeställd plisségardin med helt ljustät, dubbel väv (Duo). Passar perfekt för rum som ska kunna mörkläggas vid behov.

TopDown-plissén har fördelen att den kan ställas i valfri position på fönstret eller altandörren. Du kan dra den uppifrån och ner som vanligt. Eller så kan du dra den nerifrån och upp. Eller ställa den fritt på mitten av glasrutan. Maximal anpassningsbarhet för att matcha dina behov, oavsett om det är för sol- eller insynsskydd.
Tack vare sin design har Plissé TopDown inte heller någon löshängande draglina. Istället har modellen två spända linor i varje sida och regleras enkelt med handtag i över- och nederkant. Avsaknaden av löshängande lina gör TopDown till ett säkrare alternativ för hem med barn eller husdjur.
Plissé TopDown har en diskret design och monteras på ett sätt som gör att den går nära glaset - för ett mycket stilrent, integrerat helhetsintryck.

Duo-väven har en innovativ konstruktion med horisontella kanaler och dubbelt tyg, som hjälper till att bättre stänga ute ljus och skyddar mot insyn. I det ljustäta utförandet är kanalerna även laminerade på insidan med en ljustät folie, som helt stänger ute ljus och skyddar mot insyn. Plissé TopDown Duo Ljustät är mörkläggande och fungerar utmärkt i till exempel sovrummet.

Fördelarna med plissé

Plisségardinen är ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som blivit mycket populärt i moderna hem. Den minimalistiska designen gör att plissén kan ersätta gardiner i många fönster och den ger ett behagligt, mjukt ljus i rummet. Alla plisségardiner från Elitfönster håller en hög kvalitet och måttanpassas efter just dina fönster för en skräddarsydd passform. Vi specialtillverkar alltid dina plisséer på beställning.

Produkten följer den nya Europeiska standarden (EN13120) som sätter krav på säkerhet och funktion på invändiga solskydd.

Beställ kulörprover till plissé

Den dubbla väven i Plissé TopDown Duo Ljustät går att beställa i flera olika kulörer, medan övriga detaljer är vita. Är du osäker på vilken färg du ska välja på dina plisségardiner? Beställ färgprover och se vad som passar just ditt hem. Du hittar dem här:

Till kulörprover

Mätguide för plisségardiner

Det är enkelt att mäta för dina nya plisséer! Det enda du behöver är glasets mått. Mät det synliga fönsterglasets höjd och bredd i milimeter.

Har du ett fönster med vertikala glasdelande poster beställer du en plissé till varje del, som om de vore flera fönster. Du mäter då varje dels glas separat.

  • Maxbredd: 2000 mm
  • Maxhöjd: 2300 mm
  • Minbredd: 250 mm
  • Minhöjd: 100 mm
Läs mer om hur du mäter dina tillbehör här.
Till mätguiden
Vävtyp Duo Ljustät - Dubbel, mörkläggande väv
Plissémodell Plissé TopDown
Ljusgenomsläpp Mörkläggande
Produkttyp Plissé
Material Aluminium
Färg Vit NCS S 0502-Y (Överlist och underlist)
Garanti 3 år

Klicka på länkarna för att ladda ner dokumenten

Montage och Skötselråd
Monteringsanvisning, TopDown

Monteringsanvisningen för Plissé TopDown

Produktdokument
Produktblad, TopDown

Produktblad för Plissé TopDownKunder som köpte denna köpte också